Milyen medencefedést válasszunk?

A medencefűtésen túl vajon hogyan hosszabbíthatjuk meg a fürdési szezont?

A válasz kézenfekvő.

Válasszunk megfelelő medencefedést, hogy a pancsolás még akár októberben is folytatódhasson!

Ha körülnézünk a medencefedések kínálatában, akkor láthatjuk, hogy itt is hatalmas választékkal állunk szembe.

Ebben segítünk most eligazodni Önnek.

De kezdjük azzal, hogy mit is várunk el egy tökéletes medencefedéstől?

  • biztosítsa a víz kellemes hőmérsékletét
  • csökkentse a medencetakarítás költségeit
  • hosszabbítsa meg a medenceszezont
  • és nem utolsó sorban, nyújtson biztonságot kisgyermekeinknek és a házi kedvenceknek

Gondoljon csak bele! Bizonyára Ön is arra vágyik, hogy ne hulljon bele a medencéjébe a falevél, ne kerüljön bele olyan mértékű por, és az algák és a baktériumok elszaporodása is lassabban történjen, hogy kevesebb vegyszerezésre legyen szüksége. 

A medencefedésnek köszönhetően a hővesztés sem lesz jelentős, így hosszú távon pénzt és energiát takaríthat meg. Jól hangzik, ugye?

Ráadásul a kulcsra zárható medencefedéssel az esetleges vízbe eséses balesetek is elkerülhetők!

Az egyik legnépszerűbb és általunk is javasolt medencefedés a polikarbonát típus. Mi a magas változatot ajánljuk, melynek előnye, hogy 2 méter körüli belmagasságával könnyedén be tudunk menni alá. Választhatunk 10 mm-es légcellás vagy 4 mm-es tömör elemekből álló fajtát.

Ha inkább az alacsony, kosárgörbe keresztmetszetű polikarbonát medencefedést találná szimpatikusnak, akkor az „Arizona” típus lesz az Önnek megfelelő.

Bármilyen vastagságú, méretű vagy alakú medencefedés is nyeri el tetszését, mindegyikre igaz lesz, hogy az elemek teljes mértékben letolhatók a medencéről, ezáltal is biztosítva a kényelmes úszás lehetőségét.

A medenceépítés során érdemes már a medencefedésre is gondolni, és kb. 2,5 méter helyet hagyni a medence mögötti területen, hogy szépen elférjenek az elemek.

A tökéletes biztonság érdekében fokozottan csúszásmentes szegélykövek építését javasoljuk. A népszerű bálnaprofilú szegélykővel a fedés rögzítése így gond nélkül megtörténhet, és Önnek sem kell azon aggódnia, hogy vizes lábbal a medencéből kilépve esetleg megcsúszhat.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén és készséggel segítünk Önnek a megfelelő medencefedés kiválasztásában és beépítésében!