Cégtörténet

Máglya Kft-t 1990-ben alapítottuk, belföldi tulajdonú vállalkozásunk székhelye Vas megyében, Szombathelyen van.

Magyarországon az elsők között kezdtünk el medencékkel és azok tartozékaival foglalkozni. Medence üzletágunk fő profilja úszómedencék kivitelezése, felújítása, javítása és karbantartása; medence tartozékok, wellness-termékek értékesítése. Ezeken kívül foglalkozunk még szaunák, infrakabinok, pezsgőfürdők és szökőkutak kivitelezésével, karbantartásával és a hozzájuk kapcsolódó termékek, tartozékok kereskedelmével.

Munkáinkban igyekszünk rugalmas, személyre szabott szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára. Fontosnak tartjuk a minőségi termékek használatát, ügyfeleink széleskörű tájékoztatását, a megbízhatóságot. 

Projektjeink nem érnek véget a medence megvalósításnál. Számos ügyfelünknek biztosítunk rendszeres karbantartási, takarítási szolgáltatást évek óta. Igény esetén kivitelezési részfeladatokat, felújítást  és tanácsadást is vállalunk.

máglya kft

 

Már a kezdetkor fontos volt számunkra, hogy ne engedjünk az  ” Olcsó legyen! “ csábításának. Ennél fontosabbnak gondoljuk, hogy az ár-érték arány jó legyen. A termék hosszú ideig szolgálja a kikapcsolódást, pihenést gond nélkül. Elképzeléseinkhez sikerült megtalálnunk a megfelelő partnert.

 

Cégünk 1993-óta a német D&W Pool medencegyártó kizárólagos disztribútora Magyarországon. Jelenleg is az átlagosnál jobb üzleti és személyes kapcsolatban állunk a D&W Pool munkatársaival, hiszen cégünk filozófiája, az elégedettség, korrektség, megbízhatóság és az igények teljes körű kielégítése. A D&W termékei minőségi kategóriát képviselnek. Igazi “német minőség”. Nem véletlen a hosszú garancia a fóliára és az acélfalra. A több mint 20 éve telepített medencéink bizonyítják, hogy nem üres “marketing szöveg”. A D&W cég a Zodiac Pool Care konszern tagjaként a legkorszerűbb medence ápolási, vízkezelési, fűtési megoldásokat is kínálja.

 

Célunk, hogy ügyfeleinket rugalmasan, a számukra legoptimálisabb megoldásokkal szolgáljuk ki. Folyamatosan törekszünk meglévő kapcsolataink megerősítésére, hosszútávú együttműködés kialakítására vevőinkkel és beszállítóinkkal egyaránt. Minden körülmények között igyekszünk munkánkat a lehető legmagasabb színvonalon, ügyfeleink megelégedésére végezni.

Honlapunkon igyekeztünk a termékpalettából ízelítőt adni. A termékcsoportok bemutatására törekedtünk, mivel a teljes terméklista több mint 10.000 cikket tartalmaz. Kérjük, hogy bármilyen kérdés merül fel Önben küldje el nekünk és igyekezni fogunk kielégítően válaszolni rá.