Medencefűtéssel a szezon meghosszabbítható!

Meleg, napos idő, úszkálás és pancsolás a medencében, vidám nyári vizes móka, pihenés, napozás, egy finom koktél a kézben…

Te is alig várod már, hogy beköszöntsön az igazán meleg idő és végre megnyithasd a szezont egy hatalmas csobbanással a medencédbe?

A jó hír az, hogy már tényleg nem kell sokat aludni és indulhat is a pancsolás és úszkálás.

Hogy az első csobbanáskor se érjen kellemetlen élmény, érdemes a medence fűtésére is gondot fordítani. Ha a levegő hőfoka már 10-15 °C körül mozog, akkor a beépített hőszivattyú hatékonyan fel is tudja melegíteni a vizet. Ja, hogy még nincs hőszivattyúd a medencédhez? Akkor nézd csak, mennyi előnnyel jár, ha beszerzel egyet:

  1. A legnagyobb előnye – nekünk medencetulajdonosoknak – mindenképpen az, hogy medencefűtéssel a strandszezon akár 2-3 hónappal is megnövelhető. És ugyan ki ne vágyna arra, hogy 2-3 hónap helyett akár 5-6 hónapig lubickolhasson a kerti medencéjében? Ugye, csábító a gondolat!
  2. Alkalmazásával a medence vízének hőmérséklete szinten tartható
  3. A használata közben nincs káros anyag kibocsátás
  4. Bármilyen keringetési rendszerbe könnyen beköthető akár utólag is
  5. Alacsony zajterheléssel működik
  6. Habár működtetéséhez 230V áramforrás szükséges, mégis kevés áramot vesz fel
  7. Könnyű a kezelése

Toljuk ki a medenceszezont, tartson tovább a vidám nyári vizes szórakozás és fűtsük medencénket hőszivattyú segítségével!

Tudod, hogy a te medencédhez melyik hőszivattyú lesz a megfelelő? Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, személyesen vagy messenger üzenetben és segítünk a döntésben és a beszerelésben!

Várjuk együtt a medenceszezont!