Köszöntünk a Máglya kéménytechnika oldalán!

Szombathelyen belül a kiszállás ingyenes!
Felmérési díj: 5000Ft
Amennyiben ajánlatunk elfogadásra kerül, abban az esetben a felmérési díj levonásra kerül.
A kéményeket

kívülről-belülről ismerő szakemberek, 1996-ban alapították.

Gondolkodásmódunkat a megalapozott szaktudás, tapasztalat, gazdaságosság és felelősségvállalás jellemzi. Ezért munkánk során mindig a megbízó ügyfelek biztonságát és érdekeit tartjuk szem előtt.

A technikai fejlődés nem kerülte el a füstelvezetés területét sem. A minél hatékonyabb energiafelhasználás megköveteli a tüzelőberendezéseknek megfelelő kéményt vagy füstgázelvezető berendezést.

Modern füsttömörség vizsgáló berendezéseinkkel, kamerával vizsgáljuk a kéményeket. A berendezésnek megfelelően fémből, samottból vagy műanyagból építünk, bélelünk kéményt, csinálunk turbós füstgázelveztést. A már-már nem megoldható esetekben a szabadalmaztatott magyar FuranFlex technológiával bélelünk kéményeket, és alakítunk ki túlnyomásos füstelvezetőket.

Munkatársainkat is folyamatosan az új technológiáknak megfelelően képezzük. A társaságnál meglévő ISO minőségbiztosítási rendszer is segíti a jó munkavégzést.

Az építőiparban, – mert a kéményeket is végső soron ide sorolhatjuk – fontos a megbízó igényeihez igazodó teljesítés. Együttműködő partnereink közt számos építőipari vállalkozást, építészt, gépésztervezőt és kivitelezőt említhetünk.

Szolgáltatásaink, értékesített alapanyagaink, beszállítóinkkal egyetemben azt a célt szolgálják, hogy tisztelt Ügyfeleink ajánlóinkká váljanak. Ezúton is köszönjük ügyfeleink ajánlásait!

Mi legjobban Ügyfeleink kérdéseinek örülünk, hiszen a kérdések megválaszolásával máris segítünk, és lehet hogy ez nagyon sokat ér!

Azoknak az Ügyfeleknek, akiknek világképe és elképzelései megegyeznek a miénkkel, – meglepetések helyett – biztosan velünk gondolkodnak!

Új megoldás! Schiedel AVANT s

Az igazán minőségi kémény Schiedel kémény. A Schiedel Kft. 30 év kiégésbiztonsági, savállósági és nedvességre érzéketlenségi garanciát vállal….

Kéményekről

A köztudatban kevésbé tudatosult, hogy a fűtés és a kémény egy rendszert képez. A jól megválasztott kémény optimális kiegészítője a fűtőberendezésnek ahhoz, hogy az környezet-kímélően és energiatakarékosan működjön. Mivel a kémény – általában – a pincéből indul és az egész házon átvezet, ezért az utólagos építészeti változtatások, módosítások nehézkesek, drágák és bosszúsággal járnak. …

Kérdése lenne? Állunk rendelkezésére!